Vrienden van Amstel

Het record stond op naam van Frans Bauer met achttien shows. In a typical year it would attract 150000 attendees to its traditional venue at the Ahoy Rotterdam arena.


Vrienden Van Amstel Live Client Tribe Company Bv Amstel Fabriq Location Rotterdam Ahoy Products Hd Camera Flypack Led C Photos Hd Camera Faber Led

9 shows some years even 11 or 14 with the biggest artists of the Netherlands.

. De Vrienden van Amstel LIVE zou eigenlijk in januari zijn maar werd. De organisatie maakt vandaag bekend dat. Ook voor Ahoy is het de langste concertreeks ooit.

Het liefst zou je iedereen de mogelijkheid bieden om een avond Vrienden van Amstel te beleven. Register now and enjoy live streaming Just look. De Vrienden van Amstel LIVE 2022 kan vanwege het verlengen van de overheidsmaatregelen niet van start gaan.

Vrienden Van Amstel Live. De Vrienden van Amstel LIVE. 191 likes 1 talking about this.

Je leest er als eerste over in de Amstel nieuwsbrief. Is een Nederlandse concertreeks die jaarlijks plaatsvindt in Rotterdam Ahoy. Directeur Jolanda Jansen is blij volgend jaar weer de deuren te openen voor de Vrienden van Amstel.

De 23e editie van De Vrienden van Amstel LIVE wordt vanwege de aanhoudende COVID-19 maatregelen verplaatst naar januari 2022. For 5 years in a row weve been privileged to capture one of Hollands biggest concert series. Eigenlijk zou het succes-evenement dit keer bestaande uit 23 artiesten in januari al zijn 2021 en dit jaar maar door de coronamaatregelen werden de shows geannuleerd.

De Vrienden Van Amstel LIVE. 15 hours agoDe Vrienden van Amstel LIVE bestaat volgend jaar 25 jaar en viert die mijlpaal met de grootste editie ooit. Het zal ongetwijfeld een hele bijzondere editie worden Dinsdag begint de Vrienden van Amstel van dit jaar.

Date Tuesday April 26 2022 - Monday May 9 2022 Venue. Ahoyweg 10 3084 BA Rotterdam 1012 Amsterdam Netherlands. Wat een enorm mooi cadeau van Amstel aan Nederland.

Marco Borsato André Hazes Nick Simon VanVelzen Diggy Dex Xander de Buisonjé en Jeroen van Koningsbrugge hebben voor De Vrienden van Amstel LIVE. De Vrienden van Amstel LIVE. De organisatie maakt maandag bekend dat in januari 2023 twintig shows zullen plaatsvinden in Rotterdam Ahoy.

The latest tweets from VriendvanAmstel. De Vrienden van Amstel The Friends of Amstel is one of the biggest live music events in the Netherlands. Kaartjes zijn vanaf dinsdagochtend te koop.

A show filled with the latest show technology and insane lighting design. Home Events Photos About Community Posts. Door deze pagina te volgen.

Dit is het officiële Facebook account van de Vrienden van Amstel LIVE. De concerten vinden plaats van 5 tot en met 9 van 11 tot en met 16 van 18 tot en. De kaartverkoop van de extra shows is al gestart.

Mensen die het niet gelukt is om een kaartje te kopen voor De Vrienden van Amstel LIVE hebben geluk. Nieuwe producten leuke winacties en onvergetelijke evenementen. Blijf op de hoogte van Amstel nieuws.

1 hour agoNa een afwezigheid van twee jaar is Vrienden van Amstel LIVE terug van weggeweest. DE 24E EDITIE VAN DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE De deuren van de grootste Amstel kroeg van Nederland blijven gesloten. Ahoyweg 10 3084 BA Rotterdam Netherlands Jump to Sections of this page Accessibility Help Press alt to open this menu Facebook Email or Phone Password Forgot account.

Dat maakten Nick Simon Kraantje Pappie Typhoon Thomas Acda Suzan Freek Maan Snelle en Guus Meeuwis vandaag namens de organisatie bekend in de video hieronder. De concertreeks wordt georganiseerd door Tribe Company dat hiervoor de opdracht krijgt van hoofdsponsor Amstel. Inhoud 1 Geschiedenis 2 Concert in Ahoy 21 Editie 2012 22 Editie 2013 23 Editie 2014 24 Editie 2015 3 Artiesten.

Vanaf nu ben jij altijd als eerste op de hoogte van nieuws rondom Amstel Amstel Gold Race en De Vrienden van. Davina Michelle op het Malieveld 2019 door Anne-Marie Kok Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat. Nu zijn er dus nieuwe shows aangekondigd en de artiesten hebben er maar wat veel zin in.

The Friends of Amstel Beer LIVE 2022 Livestream Online. Ook op 26 28 29 en 30 april is er nu een concert in Rotterdam Ahoy maakte de organisatie zaterdagochtend bekend. The perfect recipe for some of the craziest live photography.

De organisatie van het muziekfestijn heeft namelijk twee extra concerten aan de editie van volgend jaar toegevoegd. Ook donderdag vrijdag en zaterdag van van 1 tot en met 4 mei en van 6 tot en met 9 mei vinden er shows plaats. De Vrienden van Amstel LIVE keert in mei met acht shows terug in Rotterdam Ahoy.

Vrienden van Amstel LIVE wordt sinds 1998 jaarlijks in Rotterdam Ahoy georganiseerd. Door deze pagina te volgen geef je aan dat je 18 jaar of ouder bent. So far there are setlists of 1 gigs.

De komende editie van Vrienden van Amstel Live wordt uitgebreid met vier shows. We waren er helemaal klaar voor en realiseren ons dat we heel veel vrienden teleurstellen. Kaartjes voor de nieuwe shows zijn vanaf.

De extra concerten zullen op 26 en 27 januari plaatsvinden in Rotterdam Ahoy. De groep van 23 artiesten trapt de concertreeks dinsdag af in Rotterdam Ahoy. 16 hours agoDe Vrienden van Amstel LIVE bestaat volgend jaar 25 jaar en viert die mijlpaal met de grootste editie ooit.

De Vrienden van Amstel livestream.


Vrienden Van Amstel Live Client Tribe Company Bv Amstel Fabriq Location Rotterdam Ahoy Products Hd Camera Flypack Led Hd Camera Rotterdam Locations


Pin By 志杰 賴 On 舞台 Concert Stage Design Design


Vrienden Van Amstel Live Led Events Led Faberav Award Tour Light Up Tours


Pin On Inspiration Concert Lighting


Be Sure To Tune In To Rtl4 Tonight For The Vriendenvanamstel Broadcast 20 30 Vval Rtl4 Set Vexy


Vrienden Van Amstel Live Faberaudiovisuals Led Stage Set Design Stage Lighting Design Nightclub Design


Ga Als Vip Met Quick Naar De Vrienden Van Amstel Live 2016 Vval Vval2016 Vrienden Concerten Muziekvideo S


Kensington On Instagram De Vrienden Van Amstel Live Featuring Kensington Airlines 8 More To Go Sick Party This Is Who Will We See This Week Vval Pic


Vrienden Van Amstel Live Client Tribe Company Bv Amstel Fabriq Location Rotterdam Ahoy Products Hd Camera Flypack Led C Ph Hd Camera Rotterdam Faber


Vrienden Van Amstel 2014 Uitjes Vrienden


Eurovision Making A Masterpiece Concert Stage Design Stage Design Eurovision


Vrienden Van Amstel Live Ledscreen Faberaudiovisuals Faber Concert


Now We Re Heading Up High


Kensington On Instagram De Vrienden Van Amstel Live Night Three Whoopwhoop Vval Pic By Bart Heemskerk Vrienden


Kensington De Vrienden Van Amstel Live Pic By Bart Heemskerk


Vrienden Van Amstel Live Amstel Vval Grootste Kroeg Van Nederland Muziek Van Eigen Bodem Www Vriendenvanamstel Nl Concerten Vrienden Muziek


The Lost Planet Truemove H Presents Exo Planet 2 The Exo Luxion Exo Luxion Exo Korea Exo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel